Welkom bij Superlaser, de specialist in lasershows!

Welkom op Superlaser: de goedkoopste in professionele lasershows. Via deze website proberen wij u op een simpele manier te laten zien wat wij u voor opties kunnen bieden met onze hoogwaardige lasers.

Wij zijn al ruim tien jaar toonaangevend in de lasermarkt. In die tijd zijn er veel bedrijven bijgekomen en is de markt flink veranderd. Wij maken de professionele lasershow bereikbaar voor ieder budget. Mocht u prijzen willen vergelijken, neem dan altijd even telefonisch contact met ons op om de exacte specificaties van onze lasers op te vragen. Wij zijn gemiddeld 25% goedkoper dan andere leveranciers die dezelfde kwaliteit leveren. Aarzel dan ook niet om meerdere offertes aan te vragen. Wij staan voor onze kwaliteit en wij garanderen tevredenheid. We werken uitsluitend met de beste apparatuur en vakkundig personeel. Als u prijzen vergelijkt zorg dan dat u appels met appels vergelijkt. Onze referenties spreken voor zich, als u voor ons kiest haalt u kwaliteit in huis.

Ook voor advies bent u bij Superlaser aan het goede adres. Weet u niet wat u nodig heeft om een spectaculaire lasershow neer te zetten? Wij helpen u graag verder met een deskundig advies. Wij hebben voor ieder budget een gepaste oplossing. Mail ons via info@superlaser.nl of bel 06 31 74 54 14

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen:
 

Veiligheidsvoorschrift